cea mai buna placa de par: It's Not as Difficult as You Think

Cei cărora le posture să-și aranjeze părul lung au adesea la dispoziție un arsenal considerabil de ustensile și dispozitive. În funcție de tipul și structura părului , accesoriile variază, desigur. Cineva cure are deja bucle nu are nevoie de papilote sau ondulatoare sau de un fier pentru curling. Dar cum este că nu este atât de rar să găsești un fier de călcat pe cineva cu părul lung și drept? Ei bine, pe de o parte, părul drept este la fel de neted pe cât îl permit abilitățile individuale în tratarea unei perii și a unui uscător de păr, astfel încât o placă de îndepărtat poate fi pur și simplu soluția mai puțin complicatăsă îmbraci chiar seara cele mai încăpățânate fireplace proeminente. Pe de altă parte, un fier de călcat poate fi folosit uneori și ca ondulator, astfel încât să salvați un al doilea accesoriu.

Dar funcționează cu adevărat buclele la fel de bine cu dispozitivul de îndreptat ca și cu ondulatorul? Și, în cazul opus, poți îndrepta părul creț cu un fier de călcat sau nu poți trece de un al doilea dispozitiv de coafare?

Diferența dintre un aparat de îndreptat părul și un fier de călcat

Spre deosebire de ondulatoarele , plăcile de îndreptat părul sunt concepute în primul rând pentru a - îndrepta bine părul. Acest lucru înseamnă că nu numai că nu sunt rotunde, ca elementul de încălzire al unui fier de călcat, dar sunt aplatizate, dar nu sunt la fel de variabile. Acest lucru înseamnă: Cu frezele de curling aveți o selecție mai mare și puteți găsi chiar și modele cu atașamente interschimbabile pentru bucle de dimensiuni diferite sau mici, uneori cu elemente de încălzire conice system conferă buclelor și mai multă naturalețe.

Dacă doriți să folosiți un fier de călcat pentru a vă ondula părul, acest lucru necesită un dispozitiv de înaltă calitate , mai presus de toate, puțin mai practic decât cu fierul de curling. Tocmai pentru că elementele de încălzire de pe placă de îndreptat părul nu sunt rotunde și, dacă sunt manipulate incorect sau fileără experiență, apăsați instantaneous marginile inestetice în păr în loc de bucle netede și rotunde .

Cu toate acestea, există și beneficii de a vă ondula părul cu fierul de călcat . Datorită funcției lor principale, îndreptarea părului, plăcile de încălzire sunt înconjurate de o carcasă rezistentă la căldură. Aceasta înseamnă că există mai puțin pericol pentru degete și scalp atunci când firele de păr sunt înfășurate. Pe de altă parte, lipsa acestei carcase în fierul ondulat are în mod all-purely normal avantajul că mai multă căldură ajunge la șuviță din toate părțile, ceea ce înseamnă că buclele sunt modelate mai fast în păr.

Buclele reușesc doar cu dispozitivul de îndreptat părul

Pentru ca buclele să aibă succes cu un fier de călcat , pe lângă părul fileără reziduuri, curat, uscat și detașat, instrumentul potrivit este, de asemenea, significant, deoarece nu toate fierele de călcat sunt crank out egal.

Dacă doriți să evocați bucle uniforme cu fierul de îndreptat treatment nu sunt străbătute de margini și umflături și astfel arată cumva unghiular, alegeți un fier de călcat cu carcasă rotunjită pe cleștele de îndreptare. Cu o placă de îndreptat în stil paletă nu veți primi nici bucle în păr. Prin urmare, clema ar trebui să aibă o lățime de greatest 5 cm. Cu cât buclele sunt mai înguste, cu atât mai definite și mai strânse.

Aveți nevoie de un fier de călcat de înaltă calitate dacă doriți să-l utilizați și pentru curling. Doar un îndreptător de păr foarte bun se încălzește quick, îți get there on părul suplu datorită tehnologiei ionice și, mai presus de toate, provoacă mai puține daune de căldură decât un dispozitiv inferior. Calitatea unui fier de indreptare are un important outcome atât dacă părul tău arată mat sau lucios după curling, și cât timp buclele va dura.

Pentru a-ți ondula părul cu placa de îndreptat, ar trebui să folosești cea mai scăzută temperatură recomandată tipului tău de păr. Deci ar trebui să fie cu siguranță un fier de călcat cu remedy approach să reglați temperatura cât mai certain human being și cât mai mică posibil (chiar mai bine: continuu).

În esență, totuși, aceste criterii se aplică și fierului de călcat. Deoarece numai dispozitive de înaltă calitate vă oferă siguranța rezultate bune și adecvate de protecție pentru parul tau . Cu fierul de ondulare, totuși, aveți avantajul de a putea alege un dispozitiv solution are atașamente interschimbabile , ceea ce vă confront mai ușor să găsiți diametrul de atașament cel mai potrivit pentru lungimea părului - sau să coafați bucle diferite din nou și din nou.

Diferite tehnici, variante și stiluri

Atât cu un fier curling, cât și cu un fier de călcat, puteți utiliza diferite tehnici pentru a crea o mare varietate de bucle, de la valuri de plajă la bucle cu tirbușon sau valuri S elegante de epocă. În acest 2nd ne vom dedica tehnicilor mai exceptional. Cu toate acestea, ar trebui deja dezvăluit că variațiile pe therapy process le permite un fier de călcat sunt cel puțin la fel de many ca cele pe treatment le puteți crea cu un ondulator profesional cu atașamente interschimbabile - acestea tind să fie și mai assorted. Ceea ce vorbește absolut pentru decizia de a îndrepta stilurile tale cret .

Îndreptarea părului cu fierul ondulat - este posibil?

Una dintre întrebările adresate la început a fost: Vă puteți îndrepta părul cu un ondulator ? Într-adevăr, acest lucru este, de asemenea, posibil. Acum există modele de ultimă generație treatment method au și o funcție de netezire. Dar părul poate fi, de asemenea, îndreptat cu bine-cunoscutele frezuri de curling cu clești de cea mai buna placa de par tuns. Cu toate acestea, îndreptarea părului lung cu un fier curling este o întreprindere foarte plictisitoare și plictisitoare , deoarece trebuie să lucrați în etape mici aici:

Suvitele process trebuie îndreptate trebuie să fie mai subțiri decât cu fierul de călcat. Și în funcție de grosimea părului, trebuie să repetați procesul de multe ori sau să începeți din nou de la diferite secțiuni ale părului, pentru a obține bucle cu adevărat netede cu fierul de ondulat. Dacă utilizați apoi un products convențional în overcome approach strângeți părul în agrafă, acesta este orice altceva decât un tratament delicat pentru buclele dumneavoastră.